lunes, 14 de diciembre de 2009

Comunicació (Debat, Territori i Recitació)

Ara ja estem finalitzant el primer semestre. A comunicació portem ja tres setmanes d'entrega i exposicions orals de diferents treballs.

Dimecres 2 de decembre, vem realitzar un debat. A favor trobavem; la Mireia Luque, la Marta Rubio, l'Ana Porcar i jo, la Laura Rovira. En contra; l'Ana Pulido, la Marta Riera, la Nerea Fulgencio i la Zaida Díaz. El tema del nostre debat va ser; l'idioma a les aules. Nosaltres defensavem, que les classes es tindrien que impartir en anglès, menys les classes de llengües, com la llengua catalana, la castellana, el gallec, l'euskera, entre d'altres. Vem dur a terme un debat força organitzat, estructurat i dinàmic. On vem sapiguer respectar la veu dels altres i les opinions i creences que tenien. Fonamentant el diàleg i sobretot el respecte sobre les diferents opinions que apareixien. Les portaveus del debat van ser; la Marta Riera (en contra) i la Laura Rovira (a favor).


Debat
View more documents from LauraRM.


Dimecres 9 de decembre va ser el dia d'exposició del treball de territori. Aquest treball el vem fer jo i la Marta Riera. El tema del treball va ser l'Hospital del Tòrax de Terrassa. On vem explicar una llegenda d'aquest hospital i el misteri que hi ha en aquest. Vem parlar d'una sèrie de fets paranormals avui dia encara existents. Vem voler crear un clima de por, terror el qual el vem aconseguir a partir de la presentació d'un power point ple d'imatges de l'hospital en l'estat que té avui dia, en l'actualitat. Un hospital abandonat i inhabilitat. Un cop vem aconseguir aquest clima, d'atenció i dubte (sobre els fets i activitats paranormals) en el moment que menys s'ho esperavem vem avançar la diapositiva on apareixia una imatge força terrorífica acompanyada d'un crit, on molta gent va donar un salt de la cadira espantats per la gràcia que vem fer (imatges terrorífica més el crit).
L'Ana Mckay ens va explicar que és molt important captar l'atenció del públic en l'introducció i en les conclussions, ja que l'atenció no és sempre la mateixa, ja que molts cops baixa aquesta atenció per aburriment, poc interés, per cansanci, etc. Jo crec que vem fer una bona exposició d'aquest treball i que vem sapiguer captar les idees claus que ens va comentar l'Ana. Estic molt satisfeta i orgullosa de com va anar aquest treball, ja que mai havia fet un treball sobre territori. Crec que el llistó de treballs a l'aula és força alt i nosaltres vem sapiguer defensar el nostre, creant com he dit anteriorment aquest clima de por, dubte i atenció per part del públic.
Aquí teniu el nostre treball:



I per acabar, aquest dimecres 16 de decembre, recitarem un poema de Bofill, F; Puig, A:Serra que s'anomena Les Joguines. Aquest poema el recitarem la Marta Riera, la Ana Porcar i la Laura Rovira. És un poema que parlar sobre els joguines que ens porten els reis, per això l'hem triat ja que ara s'apropen les festes de nadal i els reis.


Poema:

No hay comentarios:

Publicar un comentario