lunes, 26 de octubre de 2009

TIC Audio (Audacity)

AUDIO
Per activar la grabació amb micròfen;
Un cop obert l'ordinador i estem a la pàgina inicial, cliquem a l'icona de l'altaveu que trobem a la dreta de la pantalla. Cliquem al " control de volumen" i després clicarem a " opciones" --> " propiedades"--> cliquem "grabación" i acceptem. Li donem a "opciones" i li donem a "Controles Avanzados" i cliquem al requadre que hi ha a la part inferior que diu "avanzadas" i per acabar cliquem un cop a "Amplificación de micrófono".
Ens hem de crear un compte a; www.goear.com
Anem a "programas" i cliquem a "multimedia" i anem a "Audicity". SigmaT el audio és la placa de so de l'ordinador. Alhora de configurar el micròfon també haurem configurat el SigmaT del audio. Amb el SigmaT del Audio és on podem grabar frases a partir del micròfon. Per eliminar alguna paraula li cliquem a "edita" i li donem a "eliminar".
cliquem a "projecte"---> nova pista d'audio.
Anem a "fitxer" i cliquem a "obrir", seleccionem la cançó i acceptem. Seleccionarem un tros de la cançó ( qualsevol tros) i cliquem a "efectes" i li donem a qualsevol efecte.
Per fer un silenci; cliquem a "edita" ---> "silenci"
Per desar-ho; cliquem a "fitxer" i li donem a "desar projecte com..."
El MP3 = JPG que és un format reduit. Ens redueix les freqüències.
Si són fitxers amb so ho farem amb format WAV i si és MP3 ho farem amb el format MP3. El format de l'arxiu MP3 són formats amb pagament.
Un programa extern que es recomanable de baixar en format en MP3; Lame_enc.dll
Acceptem i cliquem a "Mi PC" i busquem en la "C" ---> "Archivos de programa" --->"Audacity"
---> Plig-Ins (on trobarem aquest arxiu; Lame_enc.dll)
Anem a la web goear.com i ens enregistrem. Carreguem la cançó i ens donarà un còdig URL i ho envadirem en el nostre blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario