viernes, 4 de diciembre de 2009

Seminari 1 decembre 2009

El dimarts 1 de decembre vem realitzar la presentació de la setmana extraordinària d'activitats culturals i educatives. Vem fer grups de dos i tres persones i ens vem dividir la setmana i cada grup va realitzar una activitat diària. Jo i la Leticia Ribas vem realitzar la sortida educativa de dijous a l'escola Joan XXIII.
Va ser un power point molt maco, combinant text i imatges amb un suport audivisual i una música lenta d'Amélie, La Valse. La Mireia va ser l'encarregada de decorar i realitzar l'organització d'aquest i felicitats Mireia vas fer una gran obra.

A part de la presentació conjunta, per parelles vem realitzar la presentació del dimecres, dia lliure on teniem que buscar un centre cultural de la ciutat barcelonina i crear un power point on aparegués la nostra reflexió i les característiques d'aquella sortida educativa. La meva companya la Leticia i jo vem anar a l'Aquàrium de Barcelona i vem tindra la gran sort de poder acompanyar a una escola de Rubí a un grup classe de P5, dividits entre Cavallets de Mar i Taurons. Va ser una gran experiència com a futures educadores que serem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario