jueves, 5 de noviembre de 2009

Seminari 3 de novembre 2009

Avui a seminari l'Ana Porcar ens ha explicat un conte. El títol del conte es; El conillet Lolo! Aquest conte parla sobre les diferències físiques que de vegades tenen els nens/es i el mal moment que passen quan els seus companys es riuen d'ells ( per culpa d'aquestes diferències). Vaig trobar que va ser un conte amb un gran valor educatiu i molt més en aquesta societat tant injusta que ens trobem avui dia.

Acte seguit, la Leticia Ribas i la Patricia ens van presentar la notícia; "Gabilondo sugiere que la enseñanza obligatoria dure hasta los 18".
Em fet un debat de si estavem d'acord o no amb aquesta ampliació d'estudis de forma obligatòria fins als 18 anys, edat considera en aquest país majoria d'edat.

Per acabar, la Marta Delgado i la Patricia ens han presentat l'activitat de l'entorn sonor. Ens han explicat la quantitat de sons que han escoltat de cami de casa fins a la facultat. La conclussió extreta d'aquesta activitat és que estem molt contaminats acústicament, en l'ambit sonor. Una bona activitat per fer és, reflexionar sobre de quina manera podem no contaminar tant acústicament i veurem i notarem una millora tant per nosaltres com per el nostre magnífic aparell auditiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario